Split-Leasing
Det skattefri alternativ til firmabilen.

Split-Leasing er baseret på to Flex-Leasing aftaler som deles procentvis imellem dig som privatperson og din virksomhed eller arbejdsgiver, således bilen kan benyttes delvist privat og delvist erhvervsmæssigt.

Med Split-Leasing kan du spare beskatningen for fri bil og dele omkostningen for bilen med virksomheden. Fordelen for din virksomhed eller arbejdsgiver er, at denne sparer en del af udgiften til bilen, og du som privat sparer udgiften til beskatning af fri bil.

Alle udgifter herunder finansielle og driftsmæssige omkostninger deles imellem privat og virksomhed. Begge parter modtager en månedlig faktura, som relaterer sig til det aktuelle forbrug af bilen i den foregående måned. Herunder er alle udgifter som førstegangsydelse, månedlig leasingydelse, brændstof, forsikring, service og grøn ejerafgift.

Der laves en estimeret fordeling på kørselsbehov for erhverv og privat.
Er denne eksempelvis på 70 % erhverv og 30 % privat resulterer det i en faktura til virksomheden på 70 % af omkostningen imens du som privat får en faktura på 30 %.

Fordelingen opgøres per måned, og viser det sig efter et år at fordelingen er skæv justeres faktureringen derefter.

Skal der føres kørebog?
Ja det skal der. Det er vigtigt, at der til hver en tid føres kørebog over forbruget.
Har du eller din virksomhed ikke et system til dette, så hjælper vi dig, således du altid har et overblik over dit kørselsforbrug via din computer eller mobiltelefon.

Kontakt os med det samme for en uforpligtende gennemgang af hvordan Split-Leasing kan være løsningen for dig og din virksomhed eller arbejdsgiver.